TEISĖTVARKA - veikla, kurios metu yra užtikrinamas teisės normų reikalavimų laikymasis.

30/09/2011 16:28

Išnagrinėjus situaciją ir įvykius Lietuvoje, Asociacija "Teisėtvarka" nusprendė aktyviai dalyvauti visuomeninėje veikloje, stebėti valstybinių institucijų, teisėtvarkos ir teisėsaugos institucijų darbą.

 
Išaiškinus nusižengimus valstybinių institucijų, teisėtvarkos ir teisėsaugos institucijų darbe, viešai apie tai skelbti ir rašyti skundus valstybinių institucijų, teisėtvarkos ir teisėsaugos institucijų darbą kontroliuojančioms įstaigoms, tokiu būdu stengtis pažaboti nusikalstamą veiklą.
 
2010 m. rugsėjo 3 d. buvo suformuotas ir pradėjo darbą Nepriklausomas Antikorupcijos Komitetas
 
Asociacija "Teisėtvarka" - tai ne teisininkų asociacija, tai - Lietuvos piliečių sambūris, siekiantis stebėti valstybinių institucijų, teisėsaugos ir teisėtvarkos institucijų darbą ir nedelsiant reaguoti į pastebėtus nusižengimus.
 
Pagrindinis Asociacijos "Teisėtvarka" veiklos tikslas - išaiškinti nusižengimus valstybinių institucijų, teisėtvarkos ir teisėsaugos institucijų darbe, pateikti skundus, po kuriais pasirašytų tiek žmonių, kad kontroliuojančios valstybinių institucijų, teisėtvarkos ir teisėsaugos institucijų darbą struktūros privalėtų nedelsiant reaguoti ir imtis priemonių pažaboti nusikaltimams.