Leiskis į SKRYDĮ VERSLO KLASE!

03/02/2014 19:23

 

Projekte „Sėkmingo verslo ASISTENTAS“ NR. VP2-2.2-ŪM-02-K-01-016 numatytą bendrą renginių ir konsultacijų koncepciją pavadinome „Skydis verslo klase“, taip tarsi paragindami jaunus žmones „paskraidyti“ po žinių pasaulį, įgaunant daugiau informacijos apie verslo pradžią, jo kūrimo ir būtinumo galimybes Lietuvoje. „Aukštasis pilotažas“ konsultacinis paketas įmonėms - suteiksime naujų žinių, kurios padės joms tapti konkurencingesnėmis, galbūt pelningesnėmis.

                                                                                      Projekto vadovė Aušra Kilkuvienė

 

 

 

 

Renginys skirtas jaunimui:

„Pasiruošimas skrydžiui“  –  verslumą skatinantis renginys Jūsų mieste.

 

Jūsų laukia žinomų žmonių įkvepiančios sėkmės istorijos. Vietinių verslininkų patarimai ir žinios. Pranešėjų komanda sufomuota iš įvairių verslui aktualių sričių. Komandinis žaidimas „Protų mūšis“, padėsiantis išjudinti pilkąsias smegenų daleles, bei prizas laimėjusiems.

Sekite informaciją, kada jūsų mieste svečiuosis žinomi  žmonės, pasisemti žinių  ir išgirsti įkvepiančių verslininkų istorijų.

P.S. Net jei manai kad visa tai ne tau. ATEIK….Gerai idėjai kartais reikia tik menko postūmio - naujos pažinties ar įkvepiančio pavyzdžio.

 

Aukštos kokybės konsultacijos skirtos jaunimui ir juridiniams asmenims/SVV subjektams:

Pradedantysis pilotas“ -  konsultacijos fiziniams asmenims šiomis temomis:

Ką reikia žinoti norint pradėti verslą?

Verslo planavimas. Verslo plano rengimas. Įmonės įkūrimas. Verslo finansų valdymo pagrindai. Verslo rizika ir jos valdymas. Darbo teisė.

Koks turi būti geras vadovas?

Komandos formavimas. Vadovavimas ir motyvacija. Blogo vadovavimo įtaka sveikatai. Vadovo atsakomybės.

Kaip parduoti prekę ar paslaugą?

Rinkodaros pagrindai.

 

„Aukštasis pilotažas“ – konsultacijos įmonėms šiomis temomis:

Ugdantysis vadovavimas

Kaip įdiegti ugdantįjį vadovavimą savo įmonėje. Vadovavimas koučingo stiliumi. Asmenybės tipai ir jų nustatymas.

Verslo procesų valdymas

Kodėl organizacijos vis dažniau orientuojasi į procesinio valdymo požiūrį. Kokios konkrečios procesinio valdymo metodikos (kokybės vadyba, Lean, 6 sigma, apribojimų teorija ir kt.) bei kurios iš jų paplitusios Lietuvoje. Kaip pastaruoju metu keičiasi verslo procesų valdymo metodų fokusas - nuo problemų šalinimo prie galimybių išnaudojimo ir inovacijų diegimo.

Organizacijų vystymas ir verslo plėtra

Organizacijų vystymo teorijos ir praktikos tendencijos. Susitelkimas į sprendimus, kuo jie svarbūs besivystančiai organizacijai. Pagrindiniai  kriterijai, kad organizacija vystytųsi sėkmingai. Vietinė ir regioninė konkurencinė aplinka. Frančizė. Pratnerių bei finansinių šaltinių paieška. Eksportas. Iternalizacija.

Žiniomis grįstas verslas

Žiniomis grįsto verslo samprata. Veikimo principų analizė. ES įgyvendinimo priemonės, nukreiptos į žiniomis grįsto verslo vystymą. Žmogiškųjų išteklių vaidmuo ir jų charakteristika žiniomis grįstame versle. Kūrybiškumas ir verslumas.

Įmonės veiklos analizė

Organizacijos veiklos rizikos esmė, vertinimas, priemonės.  Finansinės veiklos valdymas, priemonės, būdai, metodai (horizontalioji, vertikalioji analizė, pinigų srautų analizė, prognozavimas). Kaip užtikrinti sėkmingą įmonės veiklą.

 

Kviečiame su mumis leistis į skrydį verslo klase!

 

DARYK, KĄ GALI, SU TUO, KĄ TURI, TEN, KUR ESI.”  T.Ruzveltas